Go Veluwe in Apeldoorn

De eerste route binnen Go Veluwe is beschikbaar in de gemeente Apeldoorn. Binnen het koninklijke thema is een verhaallijn geschreven vanuit het perspectief van Koningin Wilhelmina op 10-jarige leeftijd.

Wilhelmientje, zoals ze in Go Veluwe wordt genoemd, heeft een tijdreis gemaakt vanuit 1890 naar het heden. Tijdens die tijdreis is zij verschillende persoonlijke spullen verloren die in en rondom Apeldoorn te vinden zijn. Deze 'tijdobjecten' moeten teruggehaald worden voordat zij terug gaat naar 1890, want anders ontstaan er grote fouten in de tijd. 

 

 

PARTNERS IN APELDOORN

Statie

Stationsplein 4, Apeldoorn

Statie is een gave horecaonderneming gevestigd in het monumentale pand uit ongeveer 1880 op het station van Apeldoorn. Bij Statie staan verse producten, kwaliteit, waar mogelijk biologisch en duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit wordt geserveerd door kundige bediening welke ervan genieten om onze gasten een optimaal bezoek te verzorgen. Het gebouw heeft vroeger gefungeerd als de wachtkamer voor de koninklijke familie. Mede hierdoor is er een rijke historie aanwezig.

Lees meer

Julianatoren

Amersfoortseweg 35, Apeldoorn

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Lees meer

Fiets huren bij Cyclesport Apeldoorn

Asselsestraat 98 7311ER Apeldoorn

Huur op werkdagen of op zaterdag uw fiets bij Cyclesport Apeldoorn. De fietsenwinkel van Apeldoorn en omgeving.

Lees meer

KNOOPPUNTEN ROUTE APELDOORN