ONTDEK DE LEUKE STREKEN VAN NIJMEGEN

Go Nijmegen biedt een actief dagje uit en je ontdekt de Nijmeegse Streken!

Wij zien dat door de coronamaatregelen inwoners meer lokaal gaan afnemen bij landwinkels en plaatselijke producenten.

Met Nijmeegse Streken ga je op avontuur in je eigen regio om wandelend of fietsend een nieuwe leuke plek te ontdekken. Veel plezier!

#Supportyourlocals

 

Go Nijmegen het leukste spel voor een dagje uit in de Nijmeegse streken

Het spel van Go Nijmegen bestaat onder andere uit activerende ontdekkaartjes. Op deze kaartjes staan vragen die je als gezin lokaal kunt gaan onderzoeken en die uitnodigen tot ontmoetingen met mensen in de omgeving. In het spel zitten fiets- en wandelroutes in de regio Nijmegen waarbij lokale (recreatie)­ondernemers aanhaken en een voucher met een aanbieding kunnen koppelen aan een route. De spelers van het spel kunnen bij het bezoeken van een aangesloten locatie een stempel halen. Na het behalen van 10 stempels kunnen zij bij verschillende uitgiftepunten een kleine Nijmeegse verrassing ophalen.

 

Neem contact op voor meer informatie over Go Nijmegen!

Nijmeegse Streken is samengesteld met ideale producten voor een dagje uit

Nijmegen levert je leuke streken! Wij zijn Marloes van der Kemp (Het Nijmeegs Lopertje), Marijntje van Benthum (Van Eigen Deeg), Walter Fauser (BE O Bottle) en Mathanje Huisman (Go Nijmegen). Deze vier ondernemingen uit het Rijk van Nijmegen starten samen ‘Nijmeegse Streken’.

 Ga met je gezin op pad met een rugzak gevuld met ‘Nijmeegse Streken’. Met behulp van fiets- en wandelroutes vind je de weg naar verschillende musea, zwembaden en lokale recreatiebedrijven in de streek. Lekker dichtbij, duurzaam, activerend, gezond én speciaal voor inwoners, ondernemers en bezoekers van de veelzijdige regio Nijmegen.

Het ‘Nijmeegse Streken-rugzakje’ bevat alle ingrediënten voor een actief, lokaal dagje uit vol plezier.