Een rugzakje, speciaal voor de Veluwse beleving! Inclusief:

BESTEL NU

ONTDEK VELUWE RUGZAK

 

Veluwse pareltjes ontdekken met een goed gevuld rugzakje?

Het handige rugzakje is gevuld met het actieve familiespel Go Veluwe Ontdekkaartjes. Maar daarnaast kun je via de app Go Veluwe een leuke puzzeltocht doen op de fiets in Apeldoorn en Gemeente Voorst.

Ga met je vrienden samen op een actieve speurtocht op de Veluwe. Beleef met het Ontdek Veluwe Rugzakje een gegarandeerd Veluws vakantiegevoel!

 

 

BESTEL HET ONTDEK VELUWE RUGZAKJE

 

 

 

Vakantie op de Veluwe!

Veel mensen kiezen bewust voor een thuisvakantie of 'staycation' en genieten van hun vakantie in eigen land. Overdag iets ondernemen en vervolgens thuis slapen is dan ideaal. Of een dagje eropuit vanaf de camping of het vakantiepark op de Veluwe. Veel mensen zoeken naar iets leuks en actiefs in eigen omgeving.

 

LEES MEER

 

BESTEL NU

Go Veluwe Ontdekkaartjes

Deze toffe ontdekkaartjes zijn gebundeld als waaier met een handige klikring. Je kunt deze waaier makkelijk meenemen tijdens een dagje uit. Hang 'm aan je tas of aan een keycord om je nek.

• Handzaam reisspel

• Op vakantie of dagje uit

• Gespreksstarter

• Familiespel geschikt voor alle leeftijden

€ 12,50 (excl verzendkosten)

 


 

"Gisteren hebben wij de Go Veluwe fietstocht in Apeldoorn gemaakt!

Wat een leuke en mooie tocht. Kids van 6 en 9 waren dolenthousiast!"

Claudia

 


 DOWNLOAD GRATIS

 

 

 

Een sportief dagje uit

Stap op je fiets en beleef de verhalen op de Veluwe samen met de hoofdfiguur in de game. In Go Veluwe kies je een route met daarin 10 verschillende gamelocaties die je per fiets gaat bezoeken. Met behulp van de app ga je op zoek naar een aantal voorwerpen uit de oude tijd die liggen op geheime locaties. Die voorwerpen liggen er niet écht, maar in Augmented Reality. Je kunt ze dus alleen zien via de app van Go Veluwe! Daarna hoor je een korte audiotour met interessante weetjes over die plek. Als je dan goed hebt opgelet kun je het antwoord geven op een vraag waarmee je een voucher kunt verdienen. Gaaf hé?!